Wie is moon?

Een droom is uitgekomen!

Met dat geweldige gevoel is Hondenuitlaatservice Met Moon Mee ontstaan.
Het verlangen om meer met mijn liefde voor honden te doen is er al jaren.
Ik ben mijn hele leven in gezelschap van honden en er is niets mooier dan van je hobby je werk maken. De reacties in mijn directe omgeving bevestigden dat dit de juiste stap was en kreeg dan ook vaak te horen: ‘Dit is precies wat bij jou past!’
Van huis uit ben ik opgegroeid met huisdieren waaronder honden. Mijn allereerste eigen hond in 2001 was een Zwitserse witte herder, Eska, en hiermee is de liefde voor dit prachtige ras geboren. In 2007 kreeg Eska gezelschap van een prachtige rasgenoot, reu Kane. De herinnering aan mijn geweldige witjes koester ik zeer.

Daarnaast heb ik een enorme drive om honden die het moeilijk hebben een nieuwe kans te geven in een veilige omgeving. Via stichting Pandora, die zich inzet voor de hondenopvang in Griekenland en Roemenië, is mijn Griekse zwerfhond Zoë in mijn gezin gekomen. Zoë heeft in mei 2019 gezelschap gekregen van Kaya, opnieuw een Zwitserse witte herder.

Met al mijn honden heb ik altijd diverse hondenopleidingen gevolgd, waaronder basisopleiding, Elementaire Gehoorzaamheid en behendigheidscursus.
In het najaar van 2019 heb ik de opleiding tot Gediplomeerd Hondenuitlaatservice bij de Martin Gaus Academy in Lelystad gevolgd. Deze opleiding heb ik met goed gevolg afgerond en Met Moon Mee is hiermee een gediplomeerde Hondenuitlaatservice!

Mijn missie is om met al mijn liefde voor honden een professionele service aan te bieden waarbij ik de honden een fijne tijd kan bezorgen waarin ze gewoon hond kunnen zijn: hun energie kwijtraken en heerlijk binnen de roedel rennen, ravotten en wandelen. Het welzijn en de veiligheid van de honden staat hierbij voorop!

Monique Verberkt-Arts