Hoe werkt hondenuitlaatservice Met Moon Mee?

Wanneer je na het intakegesprek besluit om gebruik te maken van hondenuitlaatservice Met Moon Mee, gaan we afspreken wanneer je hond met de roedel mee gaat. De grootte van de roedel is maximaal  5 honden. Op die manier houd ik goed overzicht en is er minder aanleiding voor stress of spanning binnen de roedel. Ik heb ook goed zicht op de behoeften van iedere hond en ik kan kwaliteit garanderen. In principe is er in de ochtend een groep, en in de vroege middag. Dit alles afhankelijk van wensen en mogelijkheden. Voor de ochtend groep wordt je hond tussen 9.15 en 10.00 uur opgehaald. Voor de middag groep is dit tussen 12.30 en 13.15 uur.

hondenuitlaten-spelen-roedel

Als alle honden opgehaald zijn, gaan we naar de speelweide die gelegen is tussen Oostrum en Geysteren, tegen de bosrand. In de weide gaan de honden lekker rennen, ravotten met elkaar en rond snuffelen. Ik zorg dat er voldoende vers drinkwater beschikbaar is en beschutting tegen regen en schaduw bij een zonnige dag. Afhankelijk van de samenstelling van de groep en hoe actief de honden reeds in de speelweide zijn gaan we nog een ronde aangelijnd wandelen in het bos. Ik zal hierbij altijd rekening  houden met de behoeften van de honden. De uitlaattijd is in totaal maximaal 75 minuten. Na de speeltijd en wandeling wordt je trouwe viervoeter moe en voldaan teruggebracht naar huis waar ik water en eventueel nog wat lekkers kan geven, afhankelijk van de afspraken welke we gemaakt hebben tijdens de intake.

Wanneer het regenachtig weer is en de honden vies zijn, zal ik de vacht enigszins wat droog en schoon wrijven. Verwacht niet dat je hond helemaal schoon thuis gebracht wordt.

Wanneer je hond met de ochtend wandeling mee gaat zal hij tussen 11.30 en 12.15 uur thuis gebracht worden. Bij de middag wandeling zal dit tussen 14.45 en 15.30 uur zijn.